fbpx

B&B Scharrelhof in Winterswijk, het nieuwe overnachten in de Achterhoek!

B&B in Winterswijk gezocht? Ontdek dan het nieuwe overnachten bij B&B Scharrelhof! De Achterhoek wordt ook wel beschreven als een “bron van geluk”. Of u nu een weekendje weg wilt om even helemaal tot rust te komen, of juist al fietsend, wandelend of te paard de omgeving wilt ontdekken, hier ontdekt u wat wij een “bron van geluk” noemen. Kom overnachten in onze B&B in Winterswijk en laat u verrassen door de schoonheid van de Achterhoek!

Overnachten in een B&B-kamer in Winterswijk

De 2-persoonskamers van onze adult-only B&B in Winterswijk zijn van alle gemakken voorzien, waaronder luxe boxspring bedden en een privé badkamer met douche en toilet. Maar wat nou echt kenmerkend voor de Scharrelhof is, is onze service en gastvrijheid. Dat kunt u misschien nog het beste ervaren als u het Scharrelhof-ontbijt proeft: een heerlijk ontbijt met biologische streekproducten.

Overnachten op een trekkersplaats 

Bij de Scharrelhof kunt u niet alleen overnachten in een luxe B&B-kamer, ook wanneer u wilt overnachten in een hangmat, tent of huifkar bent u van harte welkom! Lees hier alles over de mogelijkheden.

Uitstekende faciliteiten voor paarden

In de periode maart tot oktober bent u van harte welkom om met uw paard te overnachten in onze B&B. Er zijn uitstekende faciliteiten aanwezig voor uw paard. Zo kan uw paard overnachten in een van onze paardenstallen of in de weide. Tevens zijn er diverse faciliteiten aanwezig om uw paard te verzorgen. Scharrelhof is niet zomaar een B&B, maar een Paardenhotel voor een ontspannen verblijf voor u en uw paard. Lees alles over onze faciliteiten voor uw paard. 

Ontspannen tijdens uw verblijf

Na een onvergetelijke dag nog even heerlijk ontspannen onder de sterrenhemel? Bekijk dan de mogelijkheden om onze hottub exclusief voor uw gezelschap te huren.

Ontdek Winterswijk

Winterswijk is niet zomaar een dorp in de Achterhoek. Als u de slingerende riviertjes of beekjes volgt, wordt u keer op keer verrast door het Achterhoekse coulisselandschap. Winterswijk is niet voor niets benoemd tot Nationaal Landschap. De pracht van de bossen, houtwallen, beekjes, essen en landerijen bieden een prachtig decor voor een onvergetelijk verblijf.

In de Achterhoek treft u tientallen ruiter- en menroutes, waarbij u langs de mooiste plekjes wordt geleid. Als paardenliefhebbers geven wij u graag tips voor mooie routes door de directe omgeving.

Maak tijdens uw verblijf ook eens een tussenstop bij een wijngaard voor een high wine, bezoek de prachtige statige kastelen in de Achterhoek, of ga gezellig funshoppen in Winterswijk of Duitsland. Waar u ook voor kiest, wanneer u een overnachting reserveert in onze B&B Winterswijk kiest u voor een onvergetelijk verblijf!

Reserveer online

Ontdek Winterswijk

Puur genieten van vakantie in de Achterhoek